Wastberg

Wastberg
wastberg lampen

Wastberg is een Zweedse fabrikant van design lampen en verlichting. Wastberg maakt een eigentijdse collectie lampen die toepasbaar is voor thuis of op kantoor. Wastberg maakt gebruik van bekende ontwerpers als Inga Sempe, Maarten van Seeveren en James Irvine.

 

Wastberg lampen

De bekendste lampen van Wastberg zijn de W103 lampen van Inga Sempe. Verkrijgbaar als tafellamp, bureaulamp en hanglamp, in verschillende maten en uitvoeringen.


Direct Design heeft inmiddels ruim 9 jaar ervaring als specialist in design meubels, verlichting en accessoires waardoor wij de wensen van design liefhebbers kunnen vertalen in oplossingen voor iedere ruimte. Of het nu gaat om verlichting voor de woonkamer, eetkamer of eethoek in de keuken, een bar waar barkrukken voor nodig zijn, de tuin of de kinderkamer waar u kindermeubels voor zoekt u kunt bij ons terecht met al uw vragen. Ook voor het inrichten van werkplekken thuis, soho of werkplekken op kantoor kunnen wij u van advies voorzien. Direct Design kan alle design merken en onderdelen voor producten leveren. Zoekt u een Wastberg wandlamp, hanglamp, vloerlamp, bureaulamp of heeft u vragen? stel ze aan onze klantenservice via 030 - 760 05 66. U kunt ons ook een e-mail sturen via klantenservice@directdesign.nl. Wij staan voor u klaar.