Magis

Magis
magis

Magis is een Italiaanse meubelfabrikant en werkt samen met bekende ontwerpers zoals o.a. Richard Sapper, Jasper Morrison, Stefano Giovannoni, Marc Newson, James Irvine, Konstantin Grcic, Ron Arad en de gebroeders Bouroullec. Wij kunnen alle modellen van Magis leveren.

 

Magis design

De bekendste Magis producten zijn de Bombo barkrukken en de Air-Chair tuinstoelen van Jasper Morrison. Met de Puppy heeft Magis een ware hit.


Direct Design heeft inmiddels ruim 9 jaar ervaring als specialist in design meubels, verlichting en accessoires waardoor wij de wensen van design liefhebbers kunnen vertalen in oplossingen voor iedere ruimte. Of het nu gaat om verlichting voor de woonkamer, eetkamer of eethoek in de keuken, een bar waar barkrukken voor nodig zijn, de tuin of de kinderkamer waar u kindermeubels voor zoekt u kunt bij ons terecht met al uw vragen. Ook voor het inrichten van werkplekken thuis, soho of werkplekken op kantoor kunnen wij u van advies voorzien. Zoekt u een Magis stoel, kapstok, Puppy of heeft u vragen? stel ze aan onze klantenservice via 030 - 760 05 66. U kunt ons ook een e-mail sturen via klantenservice@directdesign.nl. Wij staan voor u klaar.